Chirurgia siluetei, liposculptura, marire sani, mezoterapie, mezoterapia, ridicarea sanilor

:: Articolul 1 - Privirea magazin - ian 2004

Taietura frumusetii

Unul dintre specialistii romani, doctoral Ovidiu Grecu, specialist in chirurgie plastica si microchirurgie la Spitalul CFR nr.2 ,Bulevardul Marasti nr.63, a avut amabilitatea de a ne pune la curent, in mod avizat, cu ultimele metode si tendinte in domeniu.

Doctorul Ovidiu Grecu ne spune ca dupa operatiile de implant mamar, cel mai solicitate sunt cele de lipoaspiratie.Lipoaspiratia a fost initial inventata ca o modificare a conturului corpului si de aceea mai poarta si denumirea de liposculptura. Pentru a fi eficienta si a da rezultate cat mai bune se recomanda ca aceasta interventie sa faca parte dintr-un act terapeutic ce vizeza slabirea asociata cu regimul si tratamente endocrinologice, toate sub atenta observatie a unui specialist. Cele mai afectate de depunerile tipice de grasime si unde se cere lipoaspiratia sunt : soldurile, coapsele, abdomenul si genunchii Pentru a face acest pas, pacientii trebuie treaca prin faza consultului preoperator din partea unui medic specialist. Aici ei vor afla ce posibilitati au , ce medicamente le sunt interzise si ce analize trebuie sa efectueze. Dupa operatie efectul este foarte vizibil si poate schimba uimitor aspectul unei personae dandu-i mai multa incredere.

Perioada de recuperare este de o saptamana si fara semne, iar durerile postoperatorii se prezinta sub forma unei febre musculare. Sfatul chirurgului plastician este ca, dupa lipoaspiratie, sa se poarte un pantalon elastic minim trei saptamani, zi si noapte, regim si o activitate sportiva intensa. Desi femeile sunt cele care apeleaza mai des la lipoaspiratii pentru a arata cat mai bine si pentru a sterge urmele varstei , rezultatele se mentin mai mult in randul barbatilor.

Pentru orice fel de sfaturi legate de subiectul chirurgiei estetice

Dr. Ovidiu Grecu va pune la dispozitie o adresa de e-mail: office@drgrecu.ro

0723632198

 
  
ARTICOLE
Medic specialist chirurgie plastica si microchirurgie
Doctorand in Stiinte Medicale
Spitalul Universitar CF 2, Bucuresti
Consultatii si interventii Clinica MedSport
Privirea magazin - ian 2004
Privirea magazin - nov 2003

Membru al Societatii Romane de Chirurgie Plastica
Membru al Societatii Romane de Medicina Estetica si Dermatologie Chirurgicala
Membru al Societatii Romane de Dermatologie
 
   Acest site a fost optimizat pentru keyword-urile: chirurgia siluetei, liposculptura, marire sani, mezoterapie, mezoterapia si ridicarea sanilor pentru Google , cel mai puternic motor de cautare web.
jocuri www.cere.ro